Servicii de transport

Transport persoane

Transportul de persoane in Germania, Olanda, Austria, Belgia cu microbuzul

Transport grupuri

Transportul de grupuri in Germania, Olanda, Austria, Belgia cu microbuzul. Plecare la orice ora pentru grupuri de minim 6 persoane.

Transport pachete

Colectam pachete la domiciliu cu livrari la adresa destinatarului in functie de locatie, rapid si ieftin.

Transport masini pe platforma

Oferim servicii de transport masini pe platforma saptamanal si facem livrari si preluari atat dus cat si adus.

Transport persoane
Austria

Transport persoane
Germania

Transport persoane
Belgia

Transport persoane
Olanda

Transportul de persoane international cu microbuzul reprezinta o alternativa reusita al calatoriei cu trenul sau al altor mijloace de transport in comun in special din punct de vedere financiar. Calatoriile cu microbuzul international se bucura atat in Romania cat si in alte tari de o popularitate semnificativa si de o buna reputatie, fiind atat avantajos din punct de vedere financiar cat si confortabil si variat.

Datorita parcului auto modern de  microbuze pe care il detinem, realizam servicii de transport persoane din Romania in Germania, Belgia ,Austria, Olanda si retur, circuland in marile orase si localitati ale Europei. 

Destinatiile sunt la fel de importante ca si punctele de plecare, de aceea am analizat si am ales pentru dvs. o gama variata de orase si localitati din Romania cu plecari catre strainatate, frecvent in fiecare saptamana.

Transport zilnic la destinatie

Plecari zilnice de la adresa

Bagaj inclus 2 genti

Destinatii transport persoane

Oferim cel mai eficient mod de transport pentru nevoile dvs., indiferent daca sunteti student, un simplu calator sau turist. O calatorie cu acest mijloc de transport nu este doar ieftina, ci si extrem de confortabila.
Transport persoane Romania - Germania

Vrei sa calatoresti int Germania si nu stii pentru ce mijloc de transport sa optezi? Atunci alege cel mai optim serviciu de transport persoane Romania – Germania de pe piata. Tudor Travel este compania care te poate transporta in deplina siguranta la destinatia dorita.

Mai multe detalii

Transport persoane Romania - Austria

Pentru transport Romania – Austria cu microbuzul am alocat unii dintre cei mai profesionisti soferi, care isi cunosc cu precizie traseul si care va vor transporta in siguranta catre destinatia finala.

Mai multe detalii

Transport persoane Romania - Belgia

Pentru calatoriile in strainatate va furnizam transport Romania – Belgia la adresa cu vehicule verificate periodic de specialist nostri din punct de vedere tehnic cat si estetic

Mai multe detalii

Transport persoane Romania - Olanda

Compania noastra de transport persoane Romania – Olanda, va pune la dispozitie sisteme de ultima generatie de transport catre cele mai importante regiuni din Olanda.

Mai multe detalii

Solicita rezervare