Transport persoane Romania – Olanda

Cautati o companie care sa va ofere curse de microbuzul Romania – Olanda la preturi avantajoase si soferi cu inalta calificare, atunci Tudor Travel este compania de potrivita cerintelor dvs. Agentia noastra nu numai ca va ofera microbuze de cea mai buna calitate, dar si servicii de inalta valoare.

Plecari zilnice Romania – Olanda din:

 • Satu Mare: Satu Mare, Carei, Tasnad, Negresti Oas
 • Maramures: Baia Mare, Sighet, Seini, Viseu, Borsa
 • Salaj: Jibou, Cehu Silvaniei, Simleu Silvaniei, Zalau

* Preluam calatorii de la domiciliu din toate localitatile si zonele limitrofe.

Transport Persoane Romania – Olanda pana la destinatie pe rutele:

 • Enschede – Zwolle – Groningen – Drachten – Leeuwarden
 • Nijmegen – Arnhem – Utrecht – Amsterdam – Alkmaar – Leiden
 • Venlo – Eindhoven – Tilburg – Breda – Rotterdam

si zonele limitrofe, acoperim toate regiunile si localitatile din Olanda.

Retur – Transport Olanda – Romania, de asemenea de la adresa pana la destinatie, orele de preluare de la adresa fiind fixate in ziua premergatoare plecarii in functie de traseul optimizat al fiecarei curse.

Pret bilet Transport Persoane Olanda:

 • 120-130 €
  • Maramures, Salaj: +10/15 €
  •  Bistrita: +15/20 €

50 kg bagaj inclus, oferim reducere la bilet Dus – Intors 10 €, pentru minori 20 €, negociabil pentru grupuri organizate.

Agentia noastra este capabil sa va ofere servicii profesioniste de transport Romania Olanda in aproape toate regiunile din Tarile de Jos. Nu numai ca serviciul nostru se ridica la un standard ridicat, oferirea unei solutii la preturi accesibile este, de asemenea, unul dintre obiectivele noastre importante. Fie ca aveti nevoie de transport pentru o calatorie de afaceri, transport la un eveniment, transport pentru scoli, sau orice alt tip de calatorie internationala, va putem oferi solutia ideala. Tudor Travel va ajuta sa va rezervati calatoria rapid, la preturi accesibile si cu cele mai frumoase vehicule.

Transport Pachete si Colete Olanda – Romania

Colectam pachete la domiciliu cu livrari la adresa destinatarului in functie de locatie, rapid si ieftin:

 • Transport pachete, valori
 • Transport colete, documente, sau marfuri de dimensiuni mici pentru firme
 • Livrarea pachetelor: 1-3 zile

Preturi Transport Pachete: 1.5 €/kg, minim 30 euro.

 • Produsele electronice nu se încaseaza la kilogram
 • Pentru manipularea usoara si pentru evitarea deteriorarii coletelor, limita maxima de greutate este de 25 kilograme per colet

Transport masini pe platforma Olanda

Oferim servicii de transport masini pe platforma saptamanal si facem livrari si preluari atat dus cat si adus la cele mai accesibile preturi de pe piata.

Serviciile de transport masini pe platforma se desfasoara in deplina siguranta datorita platformelor cu cele mai bune dotari si soferilor atenti.

Transport zilnic la destinatie

Plecari zilnice de la adresa

Bagaj inclus 2 genti

Destinatii transport persoane

Oferim cel mai eficient mod de transport pentru nevoile dvs., indiferent daca sunteti student, un simplu calator sau turist. O calatorie cu acest mijloc de transport nu este doar ieftina, ci si extrem de confortabila.
Transport persoane Romania - Germania

Vrei sa calatoresti int Germania si nu stii pentru ce mijloc de transport sa optezi? Atunci alege cel mai optim serviciu de transport persoane Romania – Germania de pe piata. Tudor Travel este compania care te poate transporta in deplina siguranta la destinatia dorita.

Mai multe detalii

Transport persoane Romania - Austria

Pentru transport Romania – Austria cu microbuzul am alocat unii dintre cei mai profesionisti soferi, care isi cunosc cu precizie traseul si care va vor transporta in siguranta catre destinatia finala.

Mai multe detalii

Transport persoane Romania - Belgia

Pentru calatoriile in strainatate va furnizam transport Romania – Belgia la adresa cu vehicule verificate periodic de specialist nostri din punct de vedere tehnic cat si estetic

Mai multe detalii

Transport persoane Romania - Olanda

Compania noastra de transport persoane Romania – Olanda, va pune la dispozitie sisteme de ultima generatie de transport catre cele mai importante regiuni din Olanda.

Mai multe detalii

Solicita rezervare