Transport persoane Salaj – Belgia

Compania noastra va ofera Transport Romania – Belgia direct la destinatie si acoperim cea mai mare parte din aceasta tara, oferindu-va posibilitatea sa ajungeti acolo unde avionul sau trenul nu o poate face. 

Plecari zilnice Romania – Belgia din:

 • Satu Mare: Satu Mare, Carei, Tasnad, Negresti Oas
 • Maramures: Baia Mare, Sighet, Seini, Viseu, Borsa
 • Salaj: Jibou, Cehu Silvaniei, Simleu Silvaniei, Zalau

* Preluam calatorii de la domiciliu din toate localitatile si zonele limitrofe.

Transport Persoane Romania – Belgia pana la destinatie pe rutele:

 • Liege – Namur – Leuven – Hasselt – Genk – Brussel
 • Charleroi – Mons – Geel – Turnhout – Antwerp
 • Ghent – Bruges – Ostend – Ypres – Roeselare – Kortrijk

si zonele limitrofe, acoperim toate regiunile si localitatile din Belgia.

Retur – Transport Belgia Romania, de asemenea de la adresa pana la destinatie, orele de preluare de la adresa fiind fixate in ziua premergatoare plecarii in functie de traseul optimizat al fiecarei curse.

Pret bilet Transport Persoane Belgia:

 • Liege – Namur – Leuven – Hasselt – Genk – Brussel: 100-110 €
 • Charleroi –  Mons – Geel – Turnhout – Antwerp: 110-120 €
 • Ghent – Bruges – Ostend – Ypres – Roeselare – Kortrijk: 120-130 €
  • Maramures, Salaj: +10/15 €
  • Cluj, Bistrita, Mures: +15/20 €

50 kg bagaj inclus, oferim reducere la bilet Dus – Intors 10 €, pentru minori 20 €, negociabil pentru grupuri organizate.

Belgia uneste Europa iar prin serviciile noastre de transport persoane Romania – Belgia cu microbuzul veti putea ajunge catre aceasta destinatie din inima Europei intr-un timp scurt, la preturi avantajoase si in deplina siguranta. Aici se afla peste o mie de organizatii internationale, iar capitala Belgiei Bruxelles-ul este institutia centrala a Uniunii Europene. Parlamentul European este deci, la fel de mult, o atractie turistica majora ca si reperul Atomium sau Bruxelles de 102 de metri, statuia Manneken Pis. In ceea ce priveste mediul rural, Belgia impresioneaza in special cu linii de coasta idilice si muntii verzi impadurite din Ardeni.

Transport Pachete si Colete Belgia – Romania

Colectam pachete la domiciliu cu livrari la adresa destinatarului in functie de locatie, rapid si ieftin:

 • Transport pachete, valori
 • Transport colete, documente, sau marfuri de dimensiuni mici pentru firme
 • Livrarea pachetelor: 1-3 zile

Preturi Transport Pachete: 1.5 €/kg, minim 30 euro.

 • Produsele electronice nu se încaseaza la kilogram
 • Pentru manipularea usoara si pentru evitarea deteriorarii coletelor, limita maxima de greutate este de 25 kilograme per colet

Transport masini pe platforma Belgia

Oferim servicii de transport masini pe platforma saptamanal si facem livrari si preluari atat dus cat si adus la cele mai accesibile preturi de pe piata.

Serviciile de transport masini pe platforma se desfasoara in deplina siguranta datorita platformelor cu cele mai bune dotari si soferilor atenti.

Transport zilnic la destinatie

Plecari zilnice de la adresa

Bagaj inclus 2 genti

Destinatii transport persoane

Oferim cel mai eficient mod de transport pentru nevoile dvs., indiferent daca sunteti student, un simplu calator sau turist. O calatorie cu acest mijloc de transport nu este doar ieftina, ci si extrem de confortabila.
Transport persoane Romania - Germania

Vrei sa calatoresti int Germania si nu stii pentru ce mijloc de transport sa optezi? Atunci alege cel mai optim serviciu de transport persoane Romania – Germania de pe piata. Tudor Travel este compania care te poate transporta in deplina siguranta la destinatia dorita.

Mai multe detalii

Transport persoane Romania - Austria

Pentru transport Romania – Austria cu microbuzul am alocat unii dintre cei mai profesionisti soferi, care isi cunosc cu precizie traseul si care va vor transporta in siguranta catre destinatia finala.

Mai multe detalii

Transport persoane Romania - Belgia

Pentru calatoriile in strainatate va furnizam transport Romania – Belgia la adresa cu vehicule verificate periodic de specialist nostri din punct de vedere tehnic cat si estetic

Mai multe detalii

Transport persoane Romania - Olanda

Compania noastra de transport persoane Romania – Olanda, va pune la dispozitie sisteme de ultima generatie de transport catre cele mai importante regiuni din Olanda.

Mai multe detalii

Solicita rezervare